Καλή εμφάνιση στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ''.

                                                                              Θετικό απολογισμό είχαν για την ομάδα μας οι πρώτοι αγώνες της σεζόν.Στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' έλαβαν μέρος 43 κολυμβητές-τριες του ΗΡΑΚΛΗ και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αρκετά αγωνίσματα.Οι επιδόσεις κυμάνθηκαν σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή ενώ υπήρχαν και ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα: Καλή εμφάνιση στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ''.

Λάβετε θέσεις!!!

                                           Με μεγάλη συμμετοχή από την ομάδα μας θα διεξαχθούν τα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο το σαββατοκύριακο 17-18/11.Τα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της φετινής κολυμβητικής χρονιάς και είναι μια ευκαιρία να ''ξεσκουριάσουν'' οι κολυμβητές μας και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε καινούρια αγωνίσματα.

Διαβάστε περισσότερα: Λάβετε θέσεις!!!

Ξεμούδιασμα στο 1st October Trophy!!!

                                          Μια πρώτη γεύση πήραν οι κολυμβητές μας που θέλησαν να συμμετάσχουν στο 1st October Trophy που έγινε την Κυριακή 14/10 στην 25άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.Οι συγκεκριμένοι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά και είχαν έναν πρωτότυπο χαρακτήρα ενώ για τους τρεις πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για ένα μικρό δωράκι.

Διαβάστε περισσότερα: Ξεμούδιασμα στο 1st October Trophy!!!

Ηρακλής και Άγιος ο θεός!!!

                                             Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (3/11) το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός  του κολυμβητικού τμήματος του Γ.Σ Ηρακλής. Ο αριθμός των αθλητών που έδωσε το παρών στην εκδήλωση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους ιθύνοντες του κολυμβητικού καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των ηλικιών ξεπερνούσαν τους 250.

Διαβάστε περισσότερα: Ηρακλής και Άγιος ο θεός!!!

Αργυρός ο Σαχπαζίδης!!!

                                                Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τάσος Σαχπαζίδης στο 8th CYPRUS INTERNATIONAL OPEN WATER MEETING που έλαβε χώρα στην Λεμεσό.Ο  αγώνας διεξήχθει κάτω από καλοκαιρινή θερμοκρασία(31 βαθμούς).Ο αθλητής μας κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο 59.39 ανάμεσα σε 31 αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση.Ο Τάσος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα καθώς διεκδίκησε μέχρι το τέλος το χρυσό μετάλλιο και πρόσθεσε καινούρια στοιχεία στην τακτική του που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα: Αργυρός ο Σαχπαζίδης!!!