Άριστα 10' οι ακαδημίες.

                                              Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες από τους μικρούς μας κολυμβητές των ακαδημιών, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην 25αρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο Γ.Σ. Ηρακλής, ο Άλμπατρος, ο Πανσερραικός και ο Ν.Α.Σ.Η. Βέροιας.

Διαβάστε περισσότερα: Άριστα 10' οι ακαδημίες.

Ένα μετάλλιο,έξι τελικοί.

                                                       Ένα μετάλλιο και έξι τελικοί ήταν ο απολογισμός της ομάδας μας στο διεθνές meeting ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ'' που διεξήχθει το σαββατοκύριακο στην πόλη μας.Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Χαράλαμπος Γεωργίου στα 200μ πεταλούδα με χρόνο 2.09.50 στον τελικό του αγωνίσματος αλλά στάθηκε άτυχος στα 100μ πεταλούδα και με χρόνο 58.35 περιορίστηκε στην 4η θέση.

Διαβάστε περισσότερα: Ένα μετάλλιο,έξι τελικοί.

Καλή εμφάνιση στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ''.

                                                                              Θετικό απολογισμό είχαν για την ομάδα μας οι πρώτοι αγώνες της σεζόν.Στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' έλαβαν μέρος 43 κολυμβητές-τριες του ΗΡΑΚΛΗ και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αρκετά αγωνίσματα.Οι επιδόσεις κυμάνθηκαν σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή ενώ υπήρχαν και ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα: Καλή εμφάνιση στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ''.

Οι κολυμβητές του Ηρακλή στους επίλεκτους της ομοσπονδίας

Για ακόμα μια χρονιά, οι αθλητές-τριες του Γ.Σ. Ηρακλή καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στις λίστες με τις Προεθνικές ομάδες κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), καθώς και στις λίστες επίλεκτων κολυμβητών. Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Αραμπατζής είναι μέλος της προεθνικής ομάδας λόγω των επιδόσεων που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Επιπρόσθετα, επτά από τους αθλητές της ομάδας μας που απαρτίζουν τις μικρές κατηγορίες (Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β & προαγωνιστική κατηγορία) έχουν επιλεχθεί ως μέλη του αναπτυξιακού προγράμματος της Κ.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: Οι κολυμβητές του Ηρακλή στους επίλεκτους της ομοσπονδίας

Λάβετε θέσεις!!!

                                           Με μεγάλη συμμετοχή από την ομάδα μας θα διεξαχθούν τα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο το σαββατοκύριακο 17-18/11.Τα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της φετινής κολυμβητικής χρονιάς και είναι μια ευκαιρία να ''ξεσκουριάσουν'' οι κολυμβητές μας και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε καινούρια αγωνίσματα.

Διαβάστε περισσότερα: Λάβετε θέσεις!!!