Οι κολυμβητές του Ηρακλή στους επίλεκτους της ομοσπονδίας

Για ακόμα μια χρονιά, οι αθλητές-τριες του Γ.Σ. Ηρακλή καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στις λίστες με τις Προεθνικές ομάδες κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), καθώς και στις λίστες επίλεκτων κολυμβητών. Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Αραμπατζής είναι μέλος της προεθνικής ομάδας λόγω των επιδόσεων που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Επιπρόσθετα, επτά από τους αθλητές της ομάδας μας που απαρτίζουν τις μικρές κατηγορίες (Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β & προαγωνιστική κατηγορία) έχουν επιλεχθεί ως μέλη του αναπτυξιακού προγράμματος της Κ.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: Οι κολυμβητές του Ηρακλή στους επίλεκτους της ομοσπονδίας

Καλή εμφάνιση στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ''.

                                                                              Θετικό απολογισμό είχαν για την ομάδα μας οι πρώτοι αγώνες της σεζόν.Στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' έλαβαν μέρος 43 κολυμβητές-τριες του ΗΡΑΚΛΗ και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αρκετά αγωνίσματα.Οι επιδόσεις κυμάνθηκαν σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή ενώ υπήρχαν και ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα: Καλή εμφάνιση στα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ''.

Ηρακλής και Άγιος ο θεός!!!

                                             Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (3/11) το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός  του κολυμβητικού τμήματος του Γ.Σ Ηρακλής. Ο αριθμός των αθλητών που έδωσε το παρών στην εκδήλωση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους ιθύνοντες του κολυμβητικού καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των ηλικιών ξεπερνούσαν τους 250.

Διαβάστε περισσότερα: Ηρακλής και Άγιος ο θεός!!!

Λάβετε θέσεις!!!

                                           Με μεγάλη συμμετοχή από την ομάδα μας θα διεξαχθούν τα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο το σαββατοκύριακο 17-18/11.Τα ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της φετινής κολυμβητικής χρονιάς και είναι μια ευκαιρία να ''ξεσκουριάσουν'' οι κολυμβητές μας και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε καινούρια αγωνίσματα.

Διαβάστε περισσότερα: Λάβετε θέσεις!!!

Ξεμούδιασμα στο 1st October Trophy!!!

                                          Μια πρώτη γεύση πήραν οι κολυμβητές μας που θέλησαν να συμμετάσχουν στο 1st October Trophy που έγινε την Κυριακή 14/10 στην 25άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.Οι συγκεκριμένοι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά και είχαν έναν πρωτότυπο χαρακτήρα ενώ για τους τρεις πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για ένα μικρό δωράκι.

Διαβάστε περισσότερα: Ξεμούδιασμα στο 1st October Trophy!!!