Οι μπέμπηδες

 

Χρήστος Κιτσούλης σε ακόμη ένα τελικό στα 100 πρόσθιο με 1.09.54 ήταν 6ος με νέο ατομικό ρεκόρ.

Η Αθηνά Γκότση στο ίδιο αγώνισμα  στην κατηγορία νεανίδων 1.19.84 ήταν 5η

Μετάλλιο κι’ άλλο κι’ άλλο κι’ άλλο Ο Άγγελος Πολυχρονιάδης στην παρθενική του συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα 3ος στα 100 πεταλούδα με 1.06.01

Τα μικρά αγόρια (13 ετών) χάρισαν στον σύλλογο ένα πολύ σημαντικό μετάλλιο. Στην σκυταλοδρομία 4Χ100 Μικτής ομαδικής παμπαίδων Β οι Τζανίδης, Σωτηρίου, Πολυχρονιάδης , Αντωνιάδης κατέκτησαν την 2η θέση μετά από πολύ καλή εμφάνιση και απέδειξαν ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες αρχίζει και αποδίδει.

Διαβάστε περισσότερα: Οι μπέμπηδες

Είμαι χαρούμενη

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου μετά την επιτυχία της στα 100 Ελεύθερο δήλωσε : Είμαι πολύ χαρούμενη για το πρώτο μου μετάλλιο. Αρχικός μου στόχος ήταν να πετύχω μια επίδοση στο 1.01 αλλά μετά τον πρωινό προκριματικό άνοιξε η όρεξή μου για κάτι περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα: Είμαι χαρούμενη

Καλή αρχή !!

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο ΟΑΚΑ το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (13  έως 18 ετών). Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα εξής αγωνίσματα:

Διαβάστε περισσότερα: Καλή αρχή !!

Το πρώτο χρυσό

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο πανηγυρίσαμε σήμερα στην πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κατηγοριών. Το κατέκτησε η Φιλιώ Ραυτοπούλου στα 100 Ελεύθερο παγκορασίδων Β με επίδοση 1.01.85.

Διαβάστε περισσότερα: Το πρώτο χρυσό

Έφτασε η ώρα

Έφτασε λοιπόν η ώρα που όλοι περιμένουμε.Η ώρα για τον ''μεγάλο'' αγώνα που ανυπόμονα και καρτερικά περιμένουμε 11 μήνες για να αγωνιστούμε 1,2,3,4 λεπτά ο καθένας.Το μεγάλο κολυμβητικό πανηγύρι της χρονιάς θα έλεγα,που θα γίνει στο καλύτερο μέρος (ΟΑΚΑ).Και λέω στο καλύτερο γιατί σε αυτό το κολυμβητήριο έχουμε ζήσει μεγάλες και αξέχαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα: Έφτασε η ώρα