Αργυρός ο Σαχπαζίδης!!!

                                                Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τάσος Σαχπαζίδης στο 8th CYPRUS INTERNATIONAL OPEN WATER MEETING που έλαβε χώρα στην Λεμεσό.Ο  αγώνας διεξήχθει κάτω από καλοκαιρινή θερμοκρασία(31 βαθμούς).Ο αθλητής μας κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο 59.39 ανάμεσα σε 31 αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση.Ο Τάσος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα καθώς διεκδίκησε μέχρι το τέλος το χρυσό μετάλλιο και πρόσθεσε καινούρια στοιχεία στην τακτική του που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα: Αργυρός ο Σαχπαζίδης!!!

Στη μεγαλόνησο ο Σαχπαζίδης!!!

   Στο νησί της Αφροδίτης βρίσκεται από την Παρασκευή 12/10 ο Τάσος Σαχπαζίδης με τον προπονητή της ομάδας Μίλτο Χαλκιά.Ο Τάσος θα συμμετέχει στο 8th CYPRUS INTERNATIONAL MEETING OPEN WATER.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παραλία της Λεμεσού υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας και ο Τάσος θα αγωνιστεί στα 5 km.

Αθλητής και προπονητής θα φιλοξενηθούν στο σπίτι του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας ,κ. Γιώργο Χουζούρη  που με κάθε τρόπο δείχνει την αγάπη του και την συμπαράσταση του στο κολυμβητικό τμήμα.

Καλή επτυχία Τάσο....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

                                                                                       

Με μια ανακοίνωση σεβασμού ο Γ.Σ. ''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'' ευχαρίστησε τον Γιώργο Χουζούρη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό του ξεκίνημα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ.Σ.''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'':

Διαβάστε περισσότερα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η αγωνιστική κατηγορία στο 1st October Trophy

Η αγωνιστική κατηγορία του Ηρακλή θα συμμετέχει στην πρωτότυπη ημερίδα κολύμβησης 1st October Trophy την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Η αγωνιστική κατηγορία στο 1st October Trophy

Μπάμπης, ο ''Master Chef''!!!

                                              Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ η απονομή μιας ετήσιας υποτροφίας προς τον κολυμβητή μας,Χαράλαμπο Γεωργίου.Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα πλαίσια της συνεργασίας του με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ παρέχει καποιες υποτροφίες κάθε χρόνο στον σύλλογο μας,όπως και διάφορες εκπτώσεις για όλους τους αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ.

Διαβάστε περισσότερα: Μπάμπης, ο ''Master Chef''!!!