Η αγωνιστική κατηγορία στο 1st October Trophy

Η αγωνιστική κατηγορία του Ηρακλή θα συμμετέχει στην πρωτότυπη ημερίδα κολύμβησης 1st October Trophy την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Η αγωνιστική κατηγορία στο 1st October Trophy

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

                                                                                       

Με μια ανακοίνωση σεβασμού ο Γ.Σ. ''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'' ευχαρίστησε τον Γιώργο Χουζούρη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό του ξεκίνημα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ.Σ.''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'':

Διαβάστε περισσότερα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η 1η συνάντηση γονέων-προπονητών

Η καθιερωμένη συγκέντρωση γονέων-προπονητών της αγωνιστικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, με την παρουσία του εφόρου κ. Γιώργου Κοσμίδη και των μελών του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων.

Διαβάστε περισσότερα: Η 1η συνάντηση γονέων-προπονητών

Μπάμπης, ο ''Master Chef''!!!

                                              Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ η απονομή μιας ετήσιας υποτροφίας προς τον κολυμβητή μας,Χαράλαμπο Γεωργίου.Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα πλαίσια της συνεργασίας του με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ παρέχει καποιες υποτροφίες κάθε χρόνο στον σύλλογο μας,όπως και διάφορες εκπτώσεις για όλους τους αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ.

Διαβάστε περισσότερα: Μπάμπης, ο ''Master Chef''!!!

Η εκδρομή στα Λουτρά Λαγκαδά

Το κολυμβητικό τμήμα της ομάδας μας, τηρώντας την παράδοση να διοργανώνει εκδηλώσεις για τους αθλητές του, πραγματοποίησε ακόμα μία εκδρομή. Αυτή τη φορά η επίσκεψη έγινε στα ¨Λουτρά Λαγκαδά¨ με τη συμμετοχή των αθλητών της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα: Η εκδρομή στα Λουτρά Λαγκαδά