Προετοιμασία στην Waterland για τους μικρούς.

                                                                                                    Η προετοιμασία της προαγωνιστικής του Ηρακλή για τη νέα χρονιά έφτασε στο τέλος της,με μια εξόρμηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ‘’WATERLAND’’.Ενα εξάωρο τεστ...στα νεύρα της Νατάσας και του Παναγιώτη...(πλάκα κάνω φυσικά, ήταν όλα υπέροχα).Για έξι ώρες τα παιδιά δεν είχαν σταματημό από πισίνα σε πισίνα και από νεροτσουλήθρα σε νεροτσουλήθρα, ξεσήκωσαν ολόκληρη τη WATERLAND με τα γέλια και τις φωνές τους.

Διαβάστε περισσότερα: Προετοιμασία στην Waterland για τους μικρούς.

Οι φωτογραφίες από τη Waterland

Σε προηγούμενο άρθρο "Waterland ήταν και...πάει" αναφέρθηκε οτι σύντομα θα ανέβουν και οι φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Μπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες, αλλά μετά από προσεκτική επεξεργασία οι φωτογραφίες είναι έτοιμες και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ...

Ένα και δύο...περνάω τα κύματα!!!

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα μικρό παιδάκι που το λέγανε Τάσο.Ο Τάσος με τους γονείς του κάνανε τις διακοπές τους στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής και ο μικρός Τασούλης παίζοντας με τα κουβαδάκια του στην παραλία κοιτούσε απέναντι και έλεγε στους γονείς του:

Μαμά,Μπαμπά θέλω να κολυμπησω μέχρι απέναντι.Η Ιωάννα και ο Γιώργος κοιτούσαν με απορία το παιδί τους και του απαντούσαν: Παιδί μου αυτό δεν γίνεται κολυμπώντας.Είναι πολύ μακριά.Ο Τάσος όμως ποτέ δεν το έβγαλε από το μυαλό του.

Διαβάστε περισσότερα: Ένα και δύο...περνάω τα κύματα!!!

φωτογραφίες

 

Αν και λίγο καθυστερημένα σας προσφέρω το τελευταίο φωτογραφικό υλικό από το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών.  Με πολύ αγάπη, από την Κύπρο τώρα πια, Γιώργος Χουζούρης

Waterland ήταν και...πάει

Παρασκευή πρωί, ώρα 10.40 και στην είσοδο της Δ.Ε.Θ. περισσότεροι από 25 κολυμβητές του Ηρακλή περίμεναν υπομονετικά να επιβιβαστούν στο πούλμαν. Αυτή τη φορά όχι για να συμμετάσχουν σε κάποια διοργάνωση αλλά για να ξεφαντώσουν, ορισμένοι πέραν του δέοντος είναι η αλήθεια, στο υδάτινο πάρκο της “WATERLAND”.

Διαβάστε περισσότερα: Waterland ήταν και...πάει