Επιτυχίες στο Open Water.

                                                                                                                  Με την 2η θέση στην Γενική βαθμολογία, τρία μετάλλια και πολύ καλές εμφανίσεις από τους κολυμβητές -τριες της ομάδας μας έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στην λίμνη της Βεγορίτιδας και αποτελεί κριτήριο για την πρόκριση των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων.

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχίες στο Open Water.

Σαββατοκύριακο χαράς!

                                                                                                          Πολύ ιδιάτερο και πολύ γεμάτο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με την διεξαγωγή των ''Μακεδονικών'' αγώνων, την ολοκλήρωση της Ημερίδας ορίων από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και με ένα ευχάριστο γεγονός, τον γάμο του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Κοσμίδη.

Σε ένα κρύο και βροχερό Εθνικό κολυμβητήριο λόγω του άστατου καιρού η εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή και περιείχε κατακτήσεις αρκετών μεταλλίων, δύο νέα ρεκόρ συλλόγου αλλά και προσθήκες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με επίτευξη ορίων.

Διαβάστε περισσότερα: Σαββατοκύριακο χαράς!

''Λευκός Πύργος'' 2017.

                                                                                                      Ένα από τα πιο συναρπαστικά Σαββατοκύριακα πέρασε για την Προαγωνιστική μας ομάδα, το Σαββατοκύριακο του 'Λευκού Πύργου'.

Οι πιο ανταγωνιστικοί αγώνες Προαγωνιστικών διεξήχθησαν και φέτος στην πόλη μας με μεγάλο πλήθος αθλητών και ομάδες από την περιφέρεια μας , την Δράμα, την Καβάλα, την Ορεστιάδα, την Κρήτη, την Κύπρο την Βουλγαρία κ.α.

Διαβάστε περισσότερα: ''Λευκός Πύργος'' 2017.

Σαν τον παλιό, καλό καιρό!

                                                                                                                             Παλιές καλές εποχές θύμισε το διεθνές meeting ''AKROPOLIS'' που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Μαϊου στην Αθήνα στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στους αγώνες συμμετείχε όλη η ελίτ της Ελληνικής κολύμβησης και με την συμμετοχή κάποιων ξένων χωρών το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό με Πανελλήνια ρεκόρ να σπάνε, όρια για το Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό να επιτυγχάνονται και πολλές καλές επιδόσεις να γίνονται.

Διαβάστε περισσότερα: Σαν τον παλιό, καλό καιρό!

Πρεμιέρα στην πόλη μας!

                                                                                                           Καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με 7 μετάλλια αλλά και ατομικά ρεκόρ περιείχε η συμμετοχή των 44 κολυμβητών του Αγωνιστικού μας τμήματος στους αγώνες ''Αρήστεια 2017'' το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι οι πρώτοι αγώνες!!! που έλαβε μέρος η ομάδα μας στην ίδια της την πόλη για την φετινή σεζόν σε 50άρα πισίνα καθώς το κλείσιμο του Ποσειδωνίου παραμένει.

Διαβάστε περισσότερα: Πρεμιέρα στην πόλη μας!