Επιτυχίες εν μέσω πραξικοπήματος!

                                                                                                               Μία επειδοδιακή εβδομάδα έζησαν οι κολυμβήτριες μας Φιλιώ Ραυτοπούλου και Βιβή Κρητικού στην Τουρκία και στην πόλη της Τραπεζούντας όπου βρέθηκαν για στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

Εκτός των κακών συνθηκών που προκύψανε στους αγώνες και την όχι και τόσο καλή διοργάνωση η διαμονή τους στην Τουρκία 11-18/7 έτυχε και με το πραξικόμημα που παρολίγον να γίνει στην γειτονική χώρα και έφερε μια μικρή αναστάτωση σε αθλητές,οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα δύο κορίτσια.

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχίες εν μέσω πραξικοπήματος!

Το μέλλον τους ανήκει!

                                                                                                                        Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι 22 μικροί μας κολυμβητές και κολυμβήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων 'Α και Β' που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου.

Τα μικρά μας ''δελφίνια'' αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και μας προσέφεραν τεράστιες συγκινήσεις σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πολλά αγωνίσματα κρίθηκαν στο ''νήμα'' κατακτώντας 13 μετάλλια συνολικά (3 χρυσά,1 ασημένιο,9 χάλκινα) σε αυτές τις δύο κατηγορίες και μας έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Διαβάστε περισσότερα: Το μέλλον τους ανήκει!

Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

                                                                                                      Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην μακρινή Τραπεζούντα βρίσκονται από χθες η Βιβή Κρητικού και Φιλιώ Ραυτοπούλου για να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

Οι κολυμβήτριες μας φτάσανε αργά το βράδυ της Δευτέρας και θα μείνουν 1 εβδομάδα στην πόλη της Τουρκίας έχοντας ως στόχο μια καλή εμφάνιση και μια καλή θέση.

Διαβάστε περισσότερα: Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

Με πάθος και χωρίς άγχος!

                                                                                                                                                        Στην πόλη του Βόλου βρίσκονται οι 13χρονοι και 14χρονοι μικροί κολυμβητές μας όπου σήμερα ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' και Β'.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου και η έναρξη τους είναι προγραμματισμένη για σήμερα 14/7 με τα ''μεγάλα'' αγωνίσματα και τελειώνουν την Κυριακή 17/7 με το τριήμερο που ακολουθεί να έχει προκριματικούς και τελικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Με πάθος και χωρίς άγχος!

''Προίκα'' η εμπειρία!

                                                                                                                  Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε η Φιλιώ Ραυτοπούλου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων που διεξήχθη στην μικρή πόλη του Hodmezovasarhely της Ουγγαρίας.

Η Φιλιώ δεν κατάφερε να κολυμπήσει όπως θα ήθελε και σε ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ήταν το γρηγορότερο όλων των εποχών λόγω των 4 ηλικιών που συμμετέχουν από την φετινή χρονιά, κρατάει ως ''προίκα'' την συμμετοχή της σε μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου με πολλά Παγκόσμια ρεκόρ και απίστευτους χρόνους.

Διαβάστε περισσότερα: ''Προίκα'' η εμπειρία!