Είναι ωραία η θάλασσα…

p7065332

Είναι ωραία η θάλασσα… όπως λέει και το γνωστό ροκ κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι οι 20 μέρες αποχής από την πισίνα πέρασαν πολύ γρήγορα για όλους. Προπονητές, αθλητές και γονείς. Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα κακό αυτό, καθώς επιτέλους έφτασε η μέρα για να επιστρέψουμε όλοι σε αυτά που αγαπάμε. Στην κολύμβηση, στο χλώριο (αν και προφανώς δεν έφυγε από πάνω μας τόσο σύντομα η μυρωδιά του), στους φίλους μας, στις παρέες μας, στην καθημερινότητά μας... Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά αρχίζει με ορισμένες αλλαγές αλλά και πολύ όρεξη, ούτως ώστε να συνεχιστεί η αναγέννηση της ομάδας η οποία άρχισε από πέρσι. 

Διαβάστε περισσότερα: Είναι ωραία η θάλασσα…

Καινούρια χρονιά, καινούρια αρχή

Με μια φράση του 4ου Ολυμπιονίκη κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα Σπύρου Γιαννιώτη ξεκινά η νέα κολυμβητική χρονιά για την αγωνιστική ομάδα μας.Η φετινή χρονιά θα έχει μια ιδιαιτερότητα και αυτό γιατί μετά από πολλά χρόνια στον κολυμβητικό ''παγκο'' της ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Χουζούρης.

Διαβάστε περισσότερα: Καινούρια χρονιά, καινούρια αρχή

Χάλκινος ο Κιτσούλης

Απογευματινοί τελικοί 12/7/12

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Κιτσούλης στα 200 Μικτή Ατομική παίδων με χρόνο2.14.41 κάνοντας και αυτός ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Το μετάλλιο αυτό είναι το 5ο για την ομάδα μας σε αυτό το πρωτάθλημα

Η Χρυσούλα Τριανταφυλλίδου με νέο ατομικό ρεκόρ και το απόγευμα 30.33 κατέκτησε την 6η θέση.

Η Ραυτοπούλου Φιλιώ στα 200 ελεύθερο με νέο ατομικό ρεκόρ το οποίο δεν ήταν αρκετό να της δώσει ένα ακόμη μετάλλιο, ήταν 5η με επίδοση 2.14.21. 

Διαβάστε περισσότερα: Χάλκινος ο Κιτσούλης

1ος ο Πολυχρονιάδης

Πρωταθλητής Ελλάδας κατηγορίας παμπαίδων Β είναι από σήμερα ο Άγγελος Πολυχρονιάδης. Ο 13χρονος κολυμβητής μας κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200 πεταλούδα με εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλο ατομικό ρεκόρ 2.23.06, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει ο σύλλογος μας στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Διαβάστε περισσότερα: 1ος ο Πολυχρονιάδης

Οι μπέμπηδες

 

Χρήστος Κιτσούλης σε ακόμη ένα τελικό στα 100 πρόσθιο με 1.09.54 ήταν 6ος με νέο ατομικό ρεκόρ.

Η Αθηνά Γκότση στο ίδιο αγώνισμα  στην κατηγορία νεανίδων 1.19.84 ήταν 5η

Μετάλλιο κι’ άλλο κι’ άλλο κι’ άλλο Ο Άγγελος Πολυχρονιάδης στην παρθενική του συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα 3ος στα 100 πεταλούδα με 1.06.01

Τα μικρά αγόρια (13 ετών) χάρισαν στον σύλλογο ένα πολύ σημαντικό μετάλλιο. Στην σκυταλοδρομία 4Χ100 Μικτής ομαδικής παμπαίδων Β οι Τζανίδης, Σωτηρίου, Πολυχρονιάδης , Αντωνιάδης κατέκτησαν την 2η θέση μετά από πολύ καλή εμφάνιση και απέδειξαν ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες αρχίζει και αποδίδει.

Διαβάστε περισσότερα: Οι μπέμπηδες