Είμαι χαρούμενη

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου μετά την επιτυχία της στα 100 Ελεύθερο δήλωσε : Είμαι πολύ χαρούμενη για το πρώτο μου μετάλλιο. Αρχικός μου στόχος ήταν να πετύχω μια επίδοση στο 1.01 αλλά μετά τον πρωινό προκριματικό άνοιξε η όρεξή μου για κάτι περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα: Είμαι χαρούμενη

Το πρώτο χρυσό

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο πανηγυρίσαμε σήμερα στην πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κατηγοριών. Το κατέκτησε η Φιλιώ Ραυτοπούλου στα 100 Ελεύθερο παγκορασίδων Β με επίδοση 1.01.85.

Διαβάστε περισσότερα: Το πρώτο χρυσό

Έφτασε η ώρα

Έφτασε λοιπόν η ώρα που όλοι περιμένουμε.Η ώρα για τον ''μεγάλο'' αγώνα που ανυπόμονα και καρτερικά περιμένουμε 11 μήνες για να αγωνιστούμε 1,2,3,4 λεπτά ο καθένας.Το μεγάλο κολυμβητικό πανηγύρι της χρονιάς θα έλεγα,που θα γίνει στο καλύτερο μέρος (ΟΑΚΑ).Και λέω στο καλύτερο γιατί σε αυτό το κολυμβητήριο έχουμε ζήσει μεγάλες και αξέχαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα: Έφτασε η ώρα

Καλή αρχή !!

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο ΟΑΚΑ το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (13  έως 18 ετών). Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα εξής αγωνίσματα:

Διαβάστε περισσότερα: Καλή αρχή !!

you tube

Εδώ και λίγες ημέρες αποκτήσαμε το δικό μας κανάλι στο you tube Εκεί θα βρείτε διαφορα videos που έχουν παίξει στις εκδηλώσεις βραβεύσεων τα τελευταία χρόνια.

Το κανάλι μας