Στην τελική ευθεία

Οι αγώνες στην πόλη της Καβάλας τελείωσαν και η είδηση που προέκυψε είναι ότι στην αποστολή του Πανελληνίου πρωταθλήματος προστέθηκαν ακόμα δύο μέλη. Αρχικά, η Μαριλένα Ιωαννίδου μετά από μια συναρπαστική κούρσα πέτυχε τα όρια για τη συμμετοχή της στα 100 μ ύπτιο Παγκορασίδων Β΄ με χρόνο 1.17.40 (1.18.00 είναι το όριο). Η πρόκριση αυτή ήρθε με πολύ προσπάθεια και επιμονή καθώς το προηγούμενο ρεκόρ της ήταν 1.21.58 και όπως είναι φανερό πραγματοποιήθηκε μια υπέρβαση από μέρους της.

Διαβάστε περισσότερα: Στην τελική ευθεία

Μπράβο Μαριλένα

Η Μαριλένα Ιωαννίδου μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση στα 100 ύπτιο έπιασε το όριο για τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας. Οι αγώνες διεξάγονται στην Καβάλα και είναι η τελευταία ευκαιρία για την επίτευξη ορίων. Εκτός από την Μαριλένα πολύ καλή εμφάνιση είχαν όλοι οι κολυμβητές της ομάδας μας. Οι αγώνες τελειώνουν την Κυριακή το πρωί και μέχρι τότε ελπίζουμε ότι ο αριθμός των κολυμβητών που θα λάβει μέρος στους πανελλήνιους αγώνες θα αυξηθεί. 

Last…but not least.

Η προετοιμασία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει για τα καλά. Τα χρονόμετρα έχουν πάρει φωτιά, η δουλειά όλης της χρονιάς αρχίζει να αποδίδει καρπούς και οι κολυμβητές ¨ακονίζουν τα νύχια τους¨ για το επικείμενο πρωτάθλημα. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν επιτύχει τα όρια θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία το σαββατοκύριακο που μας έρχεται (30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) σε ημερίδα στην πόλη της Καβάλας.

Διαβάστε περισσότερα: Last…but not least.

Χρυσά στο διάβασμα...

Πολύ υψηλές βαθμολογίες κατέλαβαν οι κολυμβητές της ομάδας μας μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις με αποτέλεσμα όλοι να επιτυγχάνουν την είσοδο τους σε πολύ καλές σχολές.Πρώτος όλων ο Νίκος Δατσέρης που συγκέντρωσε 19200 μόρια.Ακολουθούν oι: Νίκος Κορώνας 18.800,Θοδωρής Κανάκης 18.300,Χρήστος Μανίκας 17.800,Ευαγγελία Μασούτη 16.600,Γιώργος Μανιόπουλος 16.300,Γιώργος Κανάκης 14.900.

Διαβάστε περισσότερα: Χρυσά στο διάβασμα...

Με πάθος

Τέλος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα open της Τρίπολης και στις αποσκευές μας τα μετάλλια  παρέμειναν δύο. Ο Ανέστης Αραμπατζής δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στα 100 πεταλούδα  όπως στα άλλα αγωνίσματα και έμεινε στην 5η θέση εμφανώς καταπονημένος από την κούραση των συνεχόμενων αγωνισμάτων και με αρκετά λάθη στην κούρσα του. Ο χρόνος του 55.57. Η Σκυταλοδρομία 4Χ100 Μικτή ομαδική ήταν και πάλι 6η .

Διαβάστε περισσότερα: Με πάθος