Άτυχος ο Σαχπαζίδης

Τα πράγματα δεν εξελίχθησαν καλά για τον Σαχπαζίδη την πρώτη ημέρα των αγώνων ανοικτής θάλασσας που διεξάγονται στον Πειραιά και συγκεκριμένα στα 10.000 μέτρα. Ο Τάσος αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα μετά το 5ο χιλιόμετρο αισθανόμενος εξάντληση και αδιαθεσία . Να σημειώσουμε ότι ο Τάσος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και πήγε απευθείας  από την μονάδα στους αγώνες χωρίς να μπορέσει να έχει την απαραίτητη ξεκούραση και σωστή διατροφή που είναι αναγκαία για τα αγωνίσματα της Θάλασσας

Όριο για τον Σαχίνη

Ο Αλέξανδρος έλαβε μέρος στους αγώνες ορίων που διεξάγονται στη Καβάλα και κατάφερε να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ στα 200 Πεταλούδα με αποτέλεσμα να πιάσει το προβλεπόμενο όριο της ηλικίας του στο συγκεκριμένο αγώνισμα και να επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επόμενο αγώνισμα τα 100 πεταλούδα το Σάββατο 16 χωρίς άγχος θα κυνηγήσει και εκεί το όριο

 

Η ώρα των μικρών

  

Η μεγάλη στιγμή για τους μικρούς έφτασε. Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 στη πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου θα διεξαχθούν οι θερινοί αγώνες των προαγωνιστικών κατηγορίων. Είναι οι τελευταίοι και πιο σημαντικοί αγώνες για τους κολυμβητές μας. Κολυμβητές προπονητές αλλά και γονείς περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των αγώνων για να δώσουν όλοι το δικό τους στίγμα στην διοργάνωση. 

Στα Βοτσαλάκια

Ο Τάσος Σαχπαζίδης συνοδευόμενος από τον προπονητή μας Μίλτο Χαλκιά θα μεταβούν στο Πειραιά στις 15-16 Ιουνίου όπου θα διεξαχθεί το το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων, στην παραλία Βοτσαλάκια, σε συνδιοργάνωση της ΚΟΕ με τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης Νεολαίας του Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ).

Ο Σαχπαζίδης θα λάβει μέρος την Παρασκευή για πρώτη φορά στα 10.000 και το Σάββατο στα 5.000 μέτρα.

Η προετοιμασία του Τάσου το τελευταίο διάστημα έγινε μετ' εμποδίων αφου υπηρετεί την Στρατιωτική του θητεία στο Κέντρο εκπαίδευσης της Αυλώνας. Παρ' όλα αυτά είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να ανέβει στο βάθρο των νικητών για άλλη μια φορά. Να θυμήσουμε ότι στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα είχε καταλάβει την πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων και την δεύτερη στη κατηγορία ανδρών.

Σωτηρίου εντός

 

 

Η προετοιμασία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Σειρά είχε αυτή τη φορά η έκτακτη ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο. Οι επιδόσεις αρκετά ικανοποιητικές για την εποχή, γεγονός που καταδεικνύει την ετοιμότητα της ομάδας. Συγκεκριμένα, πολύ δυναμική παρουσία πραγματοποιήθηκε από τους αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών (Αραμπατζής Ηλίας, Μιχαντάσης Χρήστος, Γιουβανούδης Δημήτρης, Παρασκευοπούλου Ελένη) με ατομικά ρεκόρ και πλασαρίσματα σε πολύ υψηλές θέσεις 20 μέρες πριν το πρωτάθλημά τους, το οποίο παρεμπιπτόντως θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Τρίπολης. Από την άλλη, μετά το χαρμόσυνο μήνυμα από την Κολυμβητική Ομοσπονδία ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων & Παμπαίδων Α-Β – Παγκορασίδων Α-β θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο στο Μαρούσι (Ο.Α.Κ.Α.), ήρθε και η πληθωρική παρουσία των αθλητών-τριών των συγκεκριμένων κατηγοριών να συμπληρώσει το ευχάριστο κλίμα. Πολύ καλή παρουσία από τους Παπαδόπουλο Νίκο, Κιτσούλη Χρήστο, Αντωνιάδη Στέφανο & Πολυχρονιάδη Άγγελο, οι οποίοι σχεδόν ένα μήνα πριν τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο. Αξιοπρόσεκτη και η παρουσία του Σωτηρίου Αλέξανδρου καθώς πέτυχε τα όρια για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Λιμαράκη Νίκο και τα κορίτσια που είναι γεννημένα το 2000 (ανήκουν στην προαγωνιστική κατηγορία) για την μαχητικότητά τους και τη μεγάλη βελτίωση που παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό.