Έπεσε η Αυλαία

Χρυσά και πάλι τα κορίτσια μας. Η Γεωργία Αποστόλου  με εκπληκτική ωριμότητα στις κούρσες τις , ζευγάρωσε τα χρυσά μετάλλια στα 200 πρόσθιο ενώ κέρδισε και το αργυρό στα 200 Μικτή Ατομική και η Κέλλη Λάμπρου τριπλασίασε τα δικά της, κερδίζοντας τα 200 ύπτιο 12 ετών. Μετάλλια κέρδισαν ακόμα οι:

Διαβάστε περισσότερα: Έπεσε η Αυλαία

Μεταλλιούχος στα 3/4!

Δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει κάποιο μετάλλιο ο Σαχπαζίδης καθώς κατέκτησε την 5η θέση στα 5000μ ανδρών στη 2η μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος ανοιχτής θάλλασας.Ο αθλητής της ομάδας μας βρισκόταν στην 3η θέση μέχρι τα 3/4 του αγώνα όταν και έκανε την εμφανισή της η κούραση.

Διαβάστε περισσότερα: Μεταλλιούχος στα 3/4!

Τρία Χρυσά

Με τρία χρυσά μετάλλια ξεκίνησε η πρώτη ημέρα των Θερινών αγώνων προαγωνιστικών ηλικιών 10-11-12 ετών στο Εθνικό κολυμβητήριο. Τη χρυσή συγκομιδή άνοιξε ο Νίκος Καναρόπουλος στα 50 πεταλούδα 10 ετών με πολύ όμορφη κούρσα. Το δεύτερο ήρθε από την Κέλλυ Λάμπρου στα 100 ύπτιο 12 ετών με εξαιρετική εμφάνιση και επιβλητική νίκη. Τα τρίτο χρυσό ήρθε από τα κορίτσια 12 ετών στη σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο με τις Πελκούδη, Δεμερτζίδου, Κορώνα και Λάμπρου. Μετάλλια επίσης κατέκτησαν οι Σαχίνης Ανδρέας 3ος στα 50πεταλούδα 10 ετών. Ο Ματθαίος Χουζούρης στα 50 πεταλούδα 12 ετών μόλις 12 εκατοστά από την πρώτη θέση. Ο Στέλιος Σαμαράς 2ος στα 50 πρόσθιο  10 ετών,  ο Παναγιώτης Τζανίδης 2ος στα 50 πρόσθιο 11 ετών. Η Κατερίνα Πελκούδη 2η στα 50 πρόσθιο 12 ετών. Η σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο κοριτσιών 11 ετών με τις Καλάτζε, Ναβροζίδου, Γεωργιοπούλου, και την εκπληκτική Αποστόλου που κάλυψε μεγάλη διαφορά 

Άλλα τρία χρυσά

Σοφία Ραυτοπούλου

Χρυσά τα κορίτσια μας και τη δεύτερη ημέρα των αγώνων. Τρία χρυσά από ισάριθμα κορίτσια. Το λογαριασμό άνοιξε στο πρώτο αγώνισμα η Σοφία Ραυτοπούλου (στα χνάρια της αδελφής της Φιλιώς) κερδίζοντας τα 50 ελεύθερο 10 ετών, συνέχεια από την Κέλλυ Λάμπρου ζευγαρώνοντας τις νίκες τις , πρώτη στα 50 ύπτιο. Επόμενο χρυσό από την εξαιρετική Γεωργία Αποστόλου με κούρσα για σεμινάριο πρώτη στα 100 Πρόσθιο.

Διαβάστε περισσότερα: Άλλα τρία χρυσά

Άτυχος ο Σαχπαζίδης

Τα πράγματα δεν εξελίχθησαν καλά για τον Σαχπαζίδη την πρώτη ημέρα των αγώνων ανοικτής θάλασσας που διεξάγονται στον Πειραιά και συγκεκριμένα στα 10.000 μέτρα. Ο Τάσος αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα μετά το 5ο χιλιόμετρο αισθανόμενος εξάντληση και αδιαθεσία . Να σημειώσουμε ότι ο Τάσος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και πήγε απευθείας  από την μονάδα στους αγώνες χωρίς να μπορέσει να έχει την απαραίτητη ξεκούραση και σωστή διατροφή που είναι αναγκαία για τα αγωνίσματα της Θάλασσας