Στο Πανευρωπαϊκό η Ραυτοπούλου!

                                                                                                   Μία ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου εν μέσω του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και έκανε χαρούμενη την κολυμβητική οικογένεια του Ηρακλή.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε τα τέσσερα ονόματα που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων και ανάμεσα σε αυτά είναι και της κολυμβήτριας μας Φιλιώς Ραυτοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα: Στο Πανευρωπαϊκό η Ραυτοπούλου!

Φουλ του ρεκόρ!

                                                                                           Με πέντε μετάλλια, τέσσερα ρεκόρ συλλόγου και ικανοποιητικές εμφανίσεις επέστρεψαν από την Αθήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών οι κολυμβητές-τριες της ομάδας μας και έδειξαν πως ο Ηρακλής όπου αγωνίστηκε με 12 αθλητές αποτελεί πλέον μία υπολογίσιμη δύναμη και σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών.

Τα πέντε μετάλλια (4 ασημένια,1 χάλκινο) αποτελούν και ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων στην ιστορία του συλλόγου μας ενώ οι 71 βαθμοί που κατακτήθηκαν έφεραν την ομάδα μας στην 7η θέση στην γενική βαθμολογία που αποτελεί την καλύτερη θέση στην ιστορίας της και την 4η θέση στις Γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα: Φουλ του ρεκόρ!

Θερινοί Αγώνες 2017!

                                                                                                                        Με τους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών ολοκλήρωσαν οι μικροί της ομάδα μας την φετινή της χρονιά. Μια χρονιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Μια χρονιά με δύσκολες συνθήκες , με ένα κλειστό Ποσειδώνιο και έναν δύσκολο και κρύο χειμώνα. Η συλλογική προσπάθεια όλων έφερε αξέχαστες στιγμές στα μικρά Ηρακλάκια μας. 72 παιδιά έγιναν περισσότερο φίλοι από ποτέ και πέτυχαν σπουδαία πράγματα φέτος.

Διαβάστε περισσότερα: Θερινοί Αγώνες 2017!

Η παρέα μεγάλωσε...

                                                                                                           Καλές επιδόσεις και επίτευξη ορίων ήταν ο απολογισμός μετά το πέρας της 2ης θερινής ημερίδας ορίων στις 17 και 18 Ιουνίου στην 50άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Κατά γενικές γραμμές η παρουσία μας στους αγώνες κρίθηκε ικανοποιητική ένα μήνα πριν τον τελικό προορισμό της χρονιάς με αρκετά παιδιά να πετυχαίνουν ρεκόρ και καλές επιδόσεις και με την ομάδα να μεγαλώνει για τους Πανελλήνιους κατά δύο άτομα.

Διαβάστε περισσότερα: Η παρέα μεγάλωσε...

Επιτυχίες στο Open Water.

                                                                                                                  Με την 2η θέση στην Γενική βαθμολογία, τρία μετάλλια και πολύ καλές εμφανίσεις από τους κολυμβητές -τριες της ομάδας μας έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στην λίμνη της Βεγορίτιδας και αποτελεί κριτήριο για την πρόκριση των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων.

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχίες στο Open Water.