Πάμε δυνατά Φιλιώ!!!

                                                                                                                                          Για την πόλη της Ουγγαρίας Hodmezovasarhely αναχώρησε σήμερα η κολυμβήτρια μας Φιλιώ Ραυτοπούλου όπου θα αγωνιστει εκπροσωπώντας την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων από 6 έως 10 Ιουλίου.

Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από 13 κολυμβητές-τριες και η Φιλιώ θα αγωνιστεί στα 100 ελεύθερο στις 6/7, στα 400 ελεύθερο στις 7/7 και στα 200 ελεύθερο 8/7.

Οι Πανευρωπαϊκοί αποτελούν τους σημαντικότερους αγώνες που θα έχει συμμετέχει η αθλήτρια μας με την Εθνική ομάδα καθώς θα κολυμπήσει με τις κορυφαίες Ευρωπαίες κολυμβήτριες και ο συναγωνισμός θα είναι τεράστιος.

Διαβάστε περισσότερα: Πάμε δυνατά Φιλιώ!!!

Ευχάριστες επιστροφές!

                                                                                                             Σε ένα από τα τελευταία τεστ πριν τα Πανελλήνια πρωταθήματα κατηγοριών συμμετείχαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της ομάδας μας καθώς αγωνίστηκαν στην 2η Θερινή Ημερίδα ορίων που έγινε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Οι 55 αθλητές μας αγωνίστηκαν σε αρκετά αγωνίσματα και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση 3 και 4 εβδομάδες πριν τον τελικό στόχο της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα: Ευχάριστες επιστροφές!

Μετάλλιο,ρεκόρ και τελικοί!

                                                                                                                          Με ένα χάλκινο μετάλλιο,αρκετούς τελικούς και 2 ρεκόρ Ηρακλή επέστρεψαν οι κολυμβητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη 10-12 Ιουνίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι φετινοί αγώνες είχαν ιδιαίτερη σημασία καθώς δύο ''σημαίες'' τις Ελλήνικής κολύμβησης ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στην καριέρα τους καθώς ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την ενεργό δράση (Ο Γιαννιώτης έχει και τους Ολυμπιακούς στο Open Water τον Άυγουστο).

Διαβάστε περισσότερα: Μετάλλιο,ρεκόρ και τελικοί!

Μετάλλια και στην λίμνη!

                                                                                                                Παράδοση στο άθλημα του Open Water έχει αρχίσει να δημιουργεί η ομάδα καθώς για ακόμα μια χρονιά είχε πολύ καλά αποτελέσματα και αρκετές επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθει για πρώτη φορά σε λίμνη και συγκεκριμένα στην Βεγορίτιδα.

Η ομάδα μας κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια ενώ είχε και αρκετά πλασαρίσματα στην 8άδα.

Διαβάστε περισσότερα: Μετάλλια και στην λίμνη!

''Θερινοί 2016''

                                                                                                     Μετά το τέλος των Θερινών αγώνων 2016 ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα της προαγωνιστικής ομαδάς του Ηρακλή μας.

Μια χρονιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους, μια χρονιά που τα δελφίνια μας συμμετείχαν σε 9 αγώνες , ταξίδεψαν στην πόλη των Σερρών, στην Πτολεμαίδα , στα Ιωάννινα, δέθηκαν περισσότερο από ποτε με τους φίλους τους , γέμισαν την σακούλα τους στο σύνολο με 196 μετάλλια (54 χρυσά-78 ασημένια-64 χάλκινα) ενώ πολλά από αυτα ανέβηκαν στο βαθρο για πρώτη φορά στην ζωή τους. Μια χρονιά που επιβεβαιώνει με κάθε αριθμό την ανοδική πορεία των μικρών κολυμβητών μας χρόνο με το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα: ''Θερινοί 2016''