Επιστροφή στα ''Νικητήρια''.

                                                                                                             Μετά από 3 χρόνια η Προαγωνιστική ομάδα του Ηρακλή ξαναβρέθηκε στον Βόλο στους αγώνες 'Νικητήρια'. Μια διοργάνωση στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας που φιλοξένησε ομάδες απο Βόρεια, Κεντρική και Νότια Ελλάδα.

Τα 39 Ηρακλάκια μας μετά από μία δύσκολη εβδομάδα λόγω του χιονιά σε όλη την χώρα έκαναν ηρωικές προσπάθειες στις κούρσες τους και έδειξαν την πολύ καλή κατάσταση τους για την εποχή.

Διαβάστε περισσότερα: Επιστροφή στα ''Νικητήρια''.

Χριστουγεννιάτικος Βόλος!

                                                                                                                                                                     Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι τέσσερις κολυμβήτριες της ομάδας μας που συμμετείχαν στο Grand Prix Χριστουγέννων όπου διεξήχθη στην πόλη του Βόλου και σε 25άρα πισίνα.

Οι αγώνες είχαν αρκετό συναγωνισμό και το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό πράγμα που το αποδεικνύουν τα πολλά Πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικος Βόλος!

Ρεκόρ παρά τα προβλήματα!

                                                                                                                Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αγωνιστική ομάδα στην 2η Προκριματική ημερίδα Grand Prix στην 25άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου το Σαββατοκύριακο.

Αν και η εβδομάδα δεν κύλησε τόσο καλά προπονητικά καθώς αρκετές μέρες οι κολυμβητές μας δεν είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν λόγω του προβήματος που προέκυψε στην 50άρα πισίνα το αποτέλεσμα ήταν θετικό με τους αθλητές μας να σημειώνουν αρκετά ατομικά ρεκόρ ενώ μεγάλη βελτίωση έδειξαν και σε στοιχεία τεχνικής και τακτικής.

Διαβάστε περισσότερα: Ρεκόρ παρά τα προβλήματα!

''24α Αλεξάνδρεια''

                                                                                                                          Με απολογισμό 10 μετάλλια και αρκετούς τελικούς επέστρεψαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Αγωνιστικού τμήματος όπου συμμετείχαν στα στα 24α ''Αλεξάνδρεια'' που έλαβαν χώρα για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην πόλη της Καβάλας.

Σε μια περίοδο με αρκετά προβλήματα στις πισίνες της πόλης μας και με το βάρος το τελευταίο διάστημα να πέφτει στο γυμναστήριο οι κολυμβητές μας παρά την κούραση τους αγωνίστηκαν για 1η φορά φέτος σε 50άρα πισίνα και είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε αρκετά αγωνίσματα.

Στους αγώνες συμμετείχαν 640 αθλητές από διάφορα σωματεία της Ελλάδος αλλά και αθλητές από το εξωτερικό και παρά το επίπονο πρόγραμμα και την μεγάλη διάρκεια των αγώνων οι κολυμβητές μας κατάκτησαν 2 χρυσά, 3 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια.

Πέντε μετάλλια (όσα και τα αγωνίσματα που αγωνίστηκε) κατέκτησε η Βιβή Κρητικου (2 χρυσά,1 ασημένιο,2 χάλκινα)

Δύο ασημένια είχαμε από την Φιλιώ Ραυτοπούλου, δύο χάλκινα από τον Χρήστο Χαρατάσο και 1 χάλκινο από την μόλις 13χρονη Γεωργία Δερμεντζόγλου.

Σε μεγάλους τελικούς συμμετείχαν οι : Κέλη Λάμπρου, Κωνσταντίνα Τσέτουρα, Λιακοπούλου Μελίνα, Γκραγκοπούλου Πωλίνα,Ιωαννίδου Χρυσούλα, Λιμαράκης Νίκος, Στεφόπουλος Θανάσης, Κούτρης Δημήτρης, Ρίγγας Σπύρος, Λημνιός Πλούταρχος.

Σε μικρούς τελικούς συμμετείχαν οι : Βλάχου Σοφία, Ραυτοπούλου Σοφία, Μαριόγλου Μυρτώ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά...

 

 

 

 

Το παρόν και το μέλλον!

                                                                                                          Σαββατοκύριακο επιτυχιών το περασμένο , με την Προαγωνιστική και Αγωνιστική ομάδα να αγωνίζονται στις Σέρρες στα ''ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2016''.

Το Σάββατο η Προαγωνιστική ομάδα του Ηρακλή μας αποτελούμενη από 32 δελφινάκια ηλικιών 10,11 και 12 ετών, κατάφερε μετά από πολλά χρόνια αν όχι για 1η φορά να ανακηρυχθεί 1η ομάδα στην γενική βαθμολογία (περισσότερα χρυσά μετάλλια) και να σηκώσει το κύπελλο του πολυνίκη συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα: Το παρόν και το μέλλον!