1η Θερινή Ημερίδα Ορίων.

                                                                                                      Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η ομάδα μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην 1η θερινή ημερίδα που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Τα ρεκόρ διαδέχονταν το ένα το άλλο και τα όρια δεν άργησαν να έρθουν.

Αυτές οι πολύ καλές εμφανίσεις έφεραν αρκετά όρια σε αθλητές της ομάδας που συμπλήρωσαν τριάδα ορίων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπως και δύο νέα εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα: 1η Θερινή Ημερίδα Ορίων.

Παγκόσμιος στο Μαρόκο!

                                                                                                                                                  Με τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή επέστρεψε από το Μαρόκο ο κολυμβητής της ομάδας μας Γιώργος Ασπουγαλής άπου συμμετείχε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα εκπροσωπόντας για μία ακόμα φορά την φετινή χρονιά την χώρας μας.

Οι κολυμβητικοί αγώνες διεξήχθησαν στην Καζαμπλάνκα και η Ελληνική ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια κατακτώντας πολλά μετάλλια.

Διαβάστε περισσότερα: Παγκόσμιος στο Μαρόκο!

Με την Ελληνική σημαία ψηλά!

                                                                                                                                 Με ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια αλλά και το κύπελλο της 1ης θέσης της Ελληνικής ομάδας στην Γενική βαθμολογία και την επιμέρους των Αγοριών επέστρεψαν από το Γκρατς της Αυστρίας ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής και ο προπονητής του Μίλτος Χαλκιάς όπου συμμετείχαν στους Πολυεθνείς αγώνες Εφήβων-Νεανίδων.

Διαβάστε περισσότερα: Με την Ελληνική σημαία ψηλά!

Διπλές επιτυχίες.

                                                                                                     Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο για το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή σε διπλό ''ταμπλό'' καθώς η ομάδα μας συμμετείχε στο διεθνές meeting ''Νιόβεια'' και στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Οι κολυμβητές μας εμφανίστηκαν σε καλή κατάσταση , έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν μετάλλια και αρκετές συμμετοχές σε μεγάλους και μικρούς τελικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Διπλές επιτυχίες.

Δυνατό τεστ στην Αυστρία.

                                                                                                                                        Με προορισμό το Γκρατς της Αυστρίας αναχωρεί αύριο ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής όπου θα συμμετέχει στους Πολυεθνείς αγώνες Νέων-Νεανίδων (Multination) 24,25 Μαρτίου με την Ελληνική Εθνική ομάδα.

Στους αγώνες συμμετέχουν οι Εθνικές ομάδες από  11 χώρες της Ευρώπης  και ο Γιώργος θα αγωνιστεί στα αγωνίσματα των 50 και 100 πρόσθιο και στην σκυταλοδρομία 4χ100 μικτή.

Διαβάστε περισσότερα: Δυνατό τεστ στην Αυστρία.