''Προίκα'' η εμπειρία!

                                                                                                                  Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε η Φιλιώ Ραυτοπούλου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων που διεξήχθη στην μικρή πόλη του Hodmezovasarhely της Ουγγαρίας.

Η Φιλιώ δεν κατάφερε να κολυμπήσει όπως θα ήθελε και σε ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ήταν το γρηγορότερο όλων των εποχών λόγω των 4 ηλικιών που συμμετέχουν από την φετινή χρονιά, κρατάει ως ''προίκα'' την συμμετοχή της σε μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου με πολλά Παγκόσμια ρεκόρ και απίστευτους χρόνους.

Διαβάστε περισσότερα: ''Προίκα'' η εμπειρία!

Πάμε δυνατά Φιλιώ!!!

                                                                                                                                          Για την πόλη της Ουγγαρίας Hodmezovasarhely αναχώρησε σήμερα η κολυμβήτρια μας Φιλιώ Ραυτοπούλου όπου θα αγωνιστει εκπροσωπώντας την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων από 6 έως 10 Ιουλίου.

Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από 13 κολυμβητές-τριες και η Φιλιώ θα αγωνιστεί στα 100 ελεύθερο στις 6/7, στα 400 ελεύθερο στις 7/7 και στα 200 ελεύθερο 8/7.

Οι Πανευρωπαϊκοί αποτελούν τους σημαντικότερους αγώνες που θα έχει συμμετέχει η αθλήτρια μας με την Εθνική ομάδα καθώς θα κολυμπήσει με τις κορυφαίες Ευρωπαίες κολυμβήτριες και ο συναγωνισμός θα είναι τεράστιος.

Διαβάστε περισσότερα: Πάμε δυνατά Φιλιώ!!!

Μετάλλια και στην λίμνη!

                                                                                                                Παράδοση στο άθλημα του Open Water έχει αρχίσει να δημιουργεί η ομάδα καθώς για ακόμα μια χρονιά είχε πολύ καλά αποτελέσματα και αρκετές επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθει για πρώτη φορά σε λίμνη και συγκεκριμένα στην Βεγορίτιδα.

Η ομάδα μας κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια ενώ είχε και αρκετά πλασαρίσματα στην 8άδα.

Διαβάστε περισσότερα: Μετάλλια και στην λίμνη!

Ευχάριστες επιστροφές!

                                                                                                             Σε ένα από τα τελευταία τεστ πριν τα Πανελλήνια πρωταθήματα κατηγοριών συμμετείχαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της ομάδας μας καθώς αγωνίστηκαν στην 2η Θερινή Ημερίδα ορίων που έγινε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Οι 55 αθλητές μας αγωνίστηκαν σε αρκετά αγωνίσματα και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση 3 και 4 εβδομάδες πριν τον τελικό στόχο της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα: Ευχάριστες επιστροφές!

Μετάλλιο,ρεκόρ και τελικοί!

                                                                                                                          Με ένα χάλκινο μετάλλιο,αρκετούς τελικούς και 2 ρεκόρ Ηρακλή επέστρεψαν οι κολυμβητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη 10-12 Ιουνίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι φετινοί αγώνες είχαν ιδιαίτερη σημασία καθώς δύο ''σημαίες'' τις Ελλήνικής κολύμβησης ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στην καριέρα τους καθώς ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την ενεργό δράση (Ο Γιαννιώτης έχει και τους Ολυμπιακούς στο Open Water τον Άυγουστο).

Διαβάστε περισσότερα: Μετάλλιο,ρεκόρ και τελικοί!