Βραβεύσεις κολυμβητικού τμήματος 2017.

                                                                                                 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή θα πραγματοποιήσει την ετήσια τελετή των βραβέυσεων στην οποία θα τιμηθούν οι κολυμβητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους (αγωνιστικές και σχολικές) για την σεζόν 2015-2016 όπως και διάφορες άλλες ''ειδικές'' βραβεύσεις με επίτιμους καλεσμένους.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. στο "Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού" Θεσσαλονίκης.
Η φετινή εκδήλωση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα προβληθούν και διάφορα βίντεο που θα μας θυμήσουν τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε την προηγούμενη χρονιά, μια χρονιά με τεράστιες ομαδικές και ατομικές επιτυχίες για τον σύλλογο μας

Σας περιμένουμε....

Μελλοντικά δελφίνια!

                                                                                                       Με δύο αγωνιστικά Σαββατοκύριακα έκλεισε για φέτος η χειμερινή περίοδος για την Προαγωνιστική ομάδα του Ηρακλή.

Το προηγούμενο Σάββατο 25 δελφινάκια ηλικίας 9 και 10 ετών κολύμπησαν στην Θεσσαλονίκη στους Χειμερινούς Αγώνες Κεντροδυτικής Μακεδονίας και πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Μελλοντικά δελφίνια!

Επιτυχίες σε Χειμερινό και Σχολικό.

                                                                                                                       Με 9 μετάλλια και αρκετούς τελικούς επέστρεψαν από την Αθήνα οι κολυμβητές μας που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους αγώνες Ανοιχτής κατηγορίας αλλά και τους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πολύ όμορφη κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ που από μόνη της σου φτιάχνει την διάθεση για ένα καλό αποτέλεσμα.

Η παρουσία των κολυμβητών μας κρίνεται ικανοποιητική καθώς παρ'όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η πόλη μας με τα κολυμβητήρια δείξανε αρκετά ανταγωνιστικοί πετυχαίνοντας αρκετοί ατομικά ρεκόρ αλλά και καλούς χρόνους.

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχίες σε Χειμερινό και Σχολικό.

Ηρακλής με ψυχή και πάθος!

                                                                                                                   Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μας στους Χειμερινούς αγώνες κατηγοριών το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Καβάλας.

Οι 37 αθλητές μας που συμμετείχαν σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα κατάφεραν να κατακτήσουν 41 μετάλλια εκ των οποίων 17 χρυσά,12 ασημένια και 12 χάλκινα πετυχαίνοντας αρκετά ατομικά ρεκόρ και σημαντικές επιδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Ηρακλής με ψυχή και πάθος!

Με 15 στην Αθήνα!

                                                                                                           Στην Αθήνα για να αγωνιστούν στους Πανελλήνιους αγώνες Ανοιχτής κατηγορίας και τους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες βρίσκονται 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες της ομάδας μας από χθες.

Στους αγώνες που ξεκινάνε σήμερα και καταλήγουν την Κυριακή αρκετοί αθλητές μας κυνηγούν με αξιώσεις την είσοδο τους στους τελικούς αλλά και μετάλλια και στις δύο διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Με 15 στην Αθήνα!