''Μακεδονικοί 2016''

                                                                                                       Πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα ''δελφίνια'' της Αγωνιστικής ομάδας στους ''Μακεδονικους'' αγώνες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Πολλά ατομικά ρεκόρ, αρκετά μετάλλια, μικρούς και μεγάλους τελικούς, καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα, τρία ρεκόρ συλλόγου, ένα νέο μέλος στην Προεθνική ομάδα και μία ακόμα κολυμβήτρια για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν τα αποτελέσματα του τριημέρου με το ''καλάθι'' να φαίνεται ''γεμάτο'' από τα αποτελέσματα δύο μόλις εβδομάδες πριν το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών και δύο μήνες περίπου πριν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών.

Διαβάστε περισσότερα: ''Μακεδονικοί 2016''

''Λευκός Πύργος 2016''

                                                                                                         Στον 8ο συνολικά αγώνα για φέτος συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 62 κολυμβητικά Ηρακλάκια. Η προαγωνιστική ομάδα του Ηρακλή  αγωνίστηκε στους Διεθνείς αγώνες κολύμβησης  ''Λευκός Πύργος''. Οι αγώνες είχαν αρκετές ομάδες από άλλα κράτη ( κυρίως από Κύπρο) αλλά και από διάφορες πόλεις της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα: ''Λευκός Πύργος 2016''

Οι κολυμβητές μας στους Πανευρωπαϊκούς!

                                                                                      Το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή μας έχει συνηθίσει κατά καιρούς να τροφοδοτεί τις εθνικές ομάδες κολύμβησης κυρίως την τελευταία δεκαετία. Σε ένα περσινό άρθρο θυμηθήκαμε ποιοι μας εκπροσώπησαν παλιότερα σε διάφορους αγώνες σε διεθνές επίπεδο.

Στο άρθρο αυτό με αφορμή την πρόκριση της κολυμβήτριας μας Φιλιώ Ραυτοπούλου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων στο Hodmezovasarhely της Ουγγαρίας θα θυμηθούμε ποιοι κολυμβητές του συλλόγου μας έδωσαν το μεγάλο ραντεβού και συμμετείχαν σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νέων-Νεανίδων κατά το παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα: Οι κολυμβητές μας στους Πανευρωπαϊκούς!

1η Θερινή Ημερίδα!

                                                                                                             Στην 1η Θερινή ημερίδα συμμετείχε το αγωνιστικό μας τμήμα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαϊου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Οι κολυμβητές μας παρά το γεγονός ότι προερχόντουσαν από την προετοιμασία του Πάσχα και τις επίπονες προπονήσεις δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε διάφορα αγωνίσματα και έδειξαν καλά στοιχεία δύο μήνες περίπου πριν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα: 1η Θερινή Ημερίδα!

'Αρωμα Ευρώπης!!!

                                                                                                                                                     Μία ευχάριστη είδηση περιλάμβανε για το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή η σημερινή κατά τα άλλα ''γρουσούζικη'' μέρα (Παρασκευή και 13).

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε την αποστολή που θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαΐκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων και ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και η κολυμβήτρια μας Φιλιώ Ραυτοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα: 'Αρωμα Ευρώπης!!!