Καλές επιδόσεις και ρεκόρ στην 25άρα!

                                                                                                          Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αγωνιστική ομάδα μας όπου συμμετείχε στην 1η Προκριματική Ημερίδα Ορίων Grand Prix που διεξήχθη στην 25άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Στους αγώνες αγωνίστηκαν 40 κολυμβητές και κολυμβήτριες και αρκετοί από αυτούς ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους δείχνοντας πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση ενώ δεν έλειψαν και τα ατομικά ρεκόρ αν και βρίσκονται ακόμα στο ξεκίνημα της κολυμβητικής χρονιάς.

Οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία φέτος να κάνουν αρκετούς αγώνες σε 25άρα πισίνα λόγω και της έλλειψης κλειστής 50άρας πισίνας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείτε να δείτε εδώ.

Επόμενο ραντεβού στις 18-20 Νοεμβρίου πάλι στην 25άρα του Εθνικού για την 2η ημερίδα Grand Prix.

 

 

Στους βατήρες ''μικροί'' και ''μεγάλοι''!

                                                                                               Ξεκίνημα με το δεξί για το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις της φετινής σεζόν.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα Ηρακλάκια μας τέσταραν τις δυνάμεις τους σε δύο διαφορετικούς αγώνες στην 25άρα πισίνα του Εθνικού, στα ''Αλεξάνδρεια Junior'' η Προαγωνιστική κατηγορία και στην Ημερίδα ορίων η Αγωνιστική και πέτυχαν τους στόχους τους με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα: Στους βατήρες ''μικροί'' και ''μεγάλοι''!

Ξεκίνημα με Πανευρωπαϊκούς!

                                                                                                                                                Στην Ιταλική πόλη του Πιομπίνο βρίσκεται από χθές η Βιβή Κρητικού με την Ελληνική Εθνική ομάδα Open Water και η Ειρήνη Κύζα με την αντίστοιχη της Κύπρου για να συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Open Water Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών- Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων και Κορασίδων.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα στην σεζόν για τις δύο κολυμβήτριες μας που καλούνται να συμμετέχουν σε έναν αγώνα με υψηλό συναγωνισμό καθώς θα κολυμπήσουν με τις καλύτερες Ευρωπαίες κολυμβήτριες τις ηλικίας τους.

Η Βιβή θα συμμετέχει στα 7500μ ατομικό στην κατηγορία Νεανίδων και 4χ1250 ομαδικό και η Ειρήνη στα 10000μ Νέων Γυναικών.

Οι αγώνες ξεκινάνε σήμερα με την Βιβή να αγωνίζεται στις 15:15 ώρα Ελλάδος στο ατομικό της και την Ειρήνη το Σάββατο στις 11:15 στα 10χμ.

Το ομαδικό αγώνισμα είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 12:30.

Την προσπάθεια των κοριτσιών μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ.

Καλή επιτυχία κορίτσια...Είμαστε περήφανοι για σας...

Κολυμπώντας στα κύματα!

                                                                                                                  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Open Water Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών- Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων και Κορασίδων η Βιβή Κρητικού και Ειρήνη Κύζα όπου συμμετείχαν με την Ελληνική και την Κυπρική Εθνική ομάδα αντίστοιχα.

Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα όπου είχε αρκετές εγκαταλήψεις λόγω των καιρικών συνθηκών καθώς είχε μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα οι κολυμβήτριες μας κατάφεραν να παραμείνουν δυνατές και να τερματίσουν στην 18η θέση στις Νεάνιδες η Βιβή και στην 20η στις Νέες Γυναίκες η Ειρήνη.

Διαβάστε περισσότερα: Κολυμπώντας στα κύματα!

Καλή κολυμβητική χρονιά!

                                                                                                         Μετά από ξεκούραση ενός μήνα λόγω των καλοκαιρινών διακοπών οι κολυμβητές της Αγωνιστικής μας κατηγορίας επιστρέφουν στις πισίνες με την συνάντηση τους να είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 17:45 στο Εθνικό κολυμβητήριο.

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στην Αγωνιστική ομάδα και την ηλικία των 2004 και να τους ευχηθούμε καλή αρχή.

ΚΑΛΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...Σας περιμένουμε 17:45 στο Εθνικό κολυμβητήριο...