Τεράστια ψυχή!

                                                                                                Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες των τελευταίων χρόνων λόγω καιρικών συνθηκών ο κολυμβητής μας Χρήστος Χαρατάσος κατάφερε να διασχίσει σε 8 ώρες τον Τορωναίο κόλπο και να τερματίσει πρώτος στον 47ο Διάπλου Τορωναίου.

Ο Χρήστος αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τα μεγάλα κύματα που είχαν δημιουργηθεί από τους ανέμους των 5 μποφόρ και από τα πολύ έντονα και αντίθετα ρεύματα που είχε η θάλασσα αλλά δεν τα παράτησε, έδειξε τεράστια ψυχή και σθένος και με την επιμονή που τον χαρακτηρίζει κατάφερε να φτάσει στην Νικήτη λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου αλλά και η ζεστή αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα: Τεράστια ψυχή!

Για τον άθλο ο Χαρατάσος!

                                                                                                                               Μία συναρπαστική εμπειρία είναι έτοιμος να ζήσει ο κολυμβητής μας Χρήστος Χαρατάσος όπου το Σάββατο 15/7 στις 08.00 το πρωί θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει τον δικό του ''άθλο'' και να κολυμπήσει τον διάπλου του Τορωναίου κόλπου, δηλάδή από το 1ό πόδι στο 2ο της Χαλκιδικής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την Καλλιθέα και μπροστά από το ξενοδοχείο Παλλήνη και θα καταλήξει στην παραλία της Νικήτης και ο Χρήστος θα κολυμπήσει για 1η του φορά έναν υπερμαραθώνιο όπου αποτελεί η απόσταση των 25 χιλιομέτρων που αναμένεται να διανύσει.

Συνοδοί στην βάρκα και στην προσπάθει του Χρήστου θα είναι οι δύο συναθλητές του και κολυμβητές της ομάδας μας Κιτσούλης Χρήστος και Βαρσάμης Ανδρέας.

 Να θυμήσουμε πως κάτοχος του Ελληνικού ρεκόρ της απόστασης είναι ο δικός μας Τάσος Σαχπαζίδης με 5 ώρες και 25 λεπτά από το 2013.

Χρήστο καλό κουράγιο και καλή δύναμη...Είμαστε μαζί σου...

Οι νέοι είναι ωραίοι!

                                                                                                      Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ''μικροί'' (2003-2004 γεννηθείς) της Αγωνιστικής κατηγορίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που έλαβε χώρα από 6 έως 9 Ιουλίου στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου.

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα με εξαιρετικές επιδόσεις οι 20 κολυμβητές μας έδειξαν σπουδαία αγωνιστικότητα κατάφεραν να κατακτήσουν 2 μετάλλια και να συμμετέχουν σε ακόμα 8 τελικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Οι νέοι είναι ωραίοι!

Η σειρά των μεγάλων!

                                                                                                   Συνέχεια στην καλή εμφάνιση  από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βόλου καλούνται να βάλουν από σημερα οι ''μεγάλοι'' της ομάδας όπου θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων στην πόλη της Πατρας από 13 μέχρι 16 Ιουλίου.

Η ομάδα μας συμμετέχει με 22 κολυμβητές και κολυμβήτριες σε 63 ατομικά αγωνίσματα και 8 σκυταλοδρομίες έχοντας ως οδηγό τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα: Η σειρά των μεγάλων!

Στον Βόλο οι μικροί!

                                                                                                    Ξεκίνημα για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών έχουμε σήμερα καθώς από το απόγευμα αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α' και Β' στην πόλη του Βόλου.

Οι μικροί κολυμβητές μας βρίσκονται από το πρωί στην πόλη του Βόλου και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Διαβάστε περισσότερα: Στον Βόλο οι μικροί!