Η ώρα των Βαλκανικών.

                                                                                                                Στην Σόφια της Βουλγαρίας βρίσκεται ο κολυμβητής μας Θανάσης Στεφόπουλος όπου θα λάβει μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες Εφήβων-Νεανίδων με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαϊου.

Ο Θανάσης θα κολυμπήσει τα 3 αγωνίσματα του υπτίου και θα συμμετέχει και στην σκυταλοδρομία 4χ100 ελεύθερο με στόχο μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι και ένα μετάλλιο στην 1η του συμμετοχή με το εθνόσημο.

Οι αγώνες ξεκινάνε στις 09.30 το πρωί και 17.30 το απόγευμα και μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την προσπάθεια του κολυμβητή μας πατώντας εδώ.

Καλή επιτυχία Θανάση...Ζήσε την κάθε στιγμή...

Διεθνής ο Στεφόπουλος!

                                                                                                                                                                         Οι επιτυχίες στο κολυμβητικό τμήμα συνεχίζονται με την κλήση ενός ακόμα κολυμβητή μας στις Εθνικές ομάδες.

Με χθεσινή της ανακοίνωση η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε τα ονόματα των κολυμβητών που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες Εφήβων-Νεανίδων και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ο ''δικός μας'' Θανάσης Στεφόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα: Διεθνής ο Στεφόπουλος!

Καλή εμφάνιση και....προετοιμασία!

                                                                                                                 Πολύ καλή παρουσία, αρκετά μετάλλια και μικρούς και μεγάλους τελικούς ήταν ο απολογισμός για τους 21 κολυμβητές μας που συμμετείχαν στα ''35α Νιόβεια'' όπου διεξήχθηκαν για 1η φορά στην πόλη της Καβάλας.

Οι επιδόσεις των αθλητών μας κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο για την εποχή και το αποτέλεσμα αυτών ήταν να κατακτήσουν αρκετά μετάλλια αλλά και μία ακόμα κολυμβήτρια να πετύχει το όριο για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα: Καλή εμφάνιση και....προετοιμασία!

''Αλεξάνδρεια Junior 2017''.

                                                                                                            Με αρκετά μετάλλια, πολύ καλές επιδόσεις και πάνω από όλα την πολύ καλή συμπεριφορά, ομαδικότητα και στήριξη που έδειξε το κάθε παιδί για το συναθλητή-τρια του κύλισαν οι αγώνες του Σαββάτου στο Εθνικό κολυμβητήριο στα ''Αλεξάνδρεια Junior''.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά αγωνίστηκαν και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικά στυλ με σχετικά κακές καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα όμως να ανταπεξέλθουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό πετυχαίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα ενώ κάποιοι κατέκτησαν για 1η φορά κάποιο μετάλλιο . Η συνέχεια προβλέπεται σπουδαία με πολύ αισιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα: ''Αλεξάνδρεια Junior 2017''.

Βραβεύσεις κολυμβητικού τμήματος 2017.

                                                                                                 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή θα πραγματοποιήσει την ετήσια τελετή των βραβέυσεων στην οποία θα τιμηθούν οι κολυμβητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους (αγωνιστικές και σχολικές) για την σεζόν 2015-2016 όπως και διάφορες άλλες ''ειδικές'' βραβεύσεις με επίτιμους καλεσμένους.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. στο "Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού" Θεσσαλονίκης.
Η φετινή εκδήλωση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα προβληθούν και διάφορα βίντεο που θα μας θυμήσουν τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε την προηγούμενη χρονιά, μια χρονιά με τεράστιες ομαδικές και ατομικές επιτυχίες για τον σύλλογο μας

Σας περιμένουμε....