Οι νέοι είναι ωραίοι!

                                                                                                      Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ''μικροί'' (2003-2004 γεννηθείς) της Αγωνιστικής κατηγορίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που έλαβε χώρα από 6 έως 9 Ιουλίου στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου.

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα με εξαιρετικές επιδόσεις οι 20 κολυμβητές μας έδειξαν σπουδαία αγωνιστικότητα κατάφεραν να κατακτήσουν 2 μετάλλια και να συμμετέχουν σε ακόμα 8 τελικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Οι νέοι είναι ωραίοι!

Στον Βόλο οι μικροί!

                                                                                                    Ξεκίνημα για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών έχουμε σήμερα καθώς από το απόγευμα αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α' και Β' στην πόλη του Βόλου.

Οι μικροί κολυμβητές μας βρίσκονται από το πρωί στην πόλη του Βόλου και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Διαβάστε περισσότερα: Στον Βόλο οι μικροί!

Στο Πανευρωπαϊκό η Ραυτοπούλου!

                                                                                                   Μία ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου εν μέσω του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και έκανε χαρούμενη την κολυμβητική οικογένεια του Ηρακλή.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε τα τέσσερα ονόματα που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων και ανάμεσα σε αυτά είναι και της κολυμβήτριας μας Φιλιώς Ραυτοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα: Στο Πανευρωπαϊκό η Ραυτοπούλου!

Τίτλοι τέλους για τις ημερίδες ορίων.

                                                                                                Το περασμένο Σάββατο 1 Ιουλίου 12 αθλητές ( ΠΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΣΙΑΧΟΥΔΗ ΗΛΙΑΝΝΑ, ΚΟΥΡΑΤΖΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΙΩΜΟΥ ΜΑΓΙΑ, ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, ΝΑΖΙΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΡΓΙΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΠΑΝΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ) της ομάδας βρέθηκαν στην Καβάλα ώστε να διεκδικήσουν κάποιο ακόμη όριο στην τελευταία για φέτος ημερίδα ορίων που θα τους δώσει το εισητήριο να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθέι στο Βόλο για τους μικρούς (2003-2004) και στη Πάτρα για τους μεγαλύτερους(1999-2002).

Διαβάστε περισσότερα: Τίτλοι τέλους για τις ημερίδες ορίων.

Φουλ του ρεκόρ!

                                                                                           Με πέντε μετάλλια, τέσσερα ρεκόρ συλλόγου και ικανοποιητικές εμφανίσεις επέστρεψαν από την Αθήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών οι κολυμβητές-τριες της ομάδας μας και έδειξαν πως ο Ηρακλής όπου αγωνίστηκε με 12 αθλητές αποτελεί πλέον μία υπολογίσιμη δύναμη και σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών.

Τα πέντε μετάλλια (4 ασημένια,1 χάλκινο) αποτελούν και ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων στην ιστορία του συλλόγου μας ενώ οι 71 βαθμοί που κατακτήθηκαν έφεραν την ομάδα μας στην 7η θέση στην γενική βαθμολογία που αποτελεί την καλύτερη θέση στην ιστορίας της και την 4η θέση στις Γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα: Φουλ του ρεκόρ!