Η ώρα των ''μεγάλων''.

                                                                                                                                                             Στην Θεσσαλονίκη πέφτει το ενδιαφέρον της Ελληνικής κολύμβησης και της ομάδας μας όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων απο 21 έως 24 Ιουλίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο με έναρξη την Πέμπτη 21/7 και 17.30 με τα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων και κατάληξη της διοργάνωσης την Κυριακή το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα: Η ώρα των ''μεγάλων''.

Επιτυχίες εν μέσω πραξικοπήματος!

                                                                                                               Μία επειδοδιακή εβδομάδα έζησαν οι κολυμβήτριες μας Φιλιώ Ραυτοπούλου και Βιβή Κρητικού στην Τουρκία και στην πόλη της Τραπεζούντας όπου βρέθηκαν για στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

Εκτός των κακών συνθηκών που προκύψανε στους αγώνες και την όχι και τόσο καλή διοργάνωση η διαμονή τους στην Τουρκία 11-18/7 έτυχε και με το πραξικόμημα που παρολίγον να γίνει στην γειτονική χώρα και έφερε μια μικρή αναστάτωση σε αθλητές,οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα δύο κορίτσια.

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχίες εν μέσω πραξικοπήματος!

Με πάθος και χωρίς άγχος!

                                                                                                                                                        Στην πόλη του Βόλου βρίσκονται οι 13χρονοι και 14χρονοι μικροί κολυμβητές μας όπου σήμερα ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' και Β'.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου και η έναρξη τους είναι προγραμματισμένη για σήμερα 14/7 με τα ''μεγάλα'' αγωνίσματα και τελειώνουν την Κυριακή 17/7 με το τριήμερο που ακολουθεί να έχει προκριματικούς και τελικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Με πάθος και χωρίς άγχος!

Το μέλλον τους ανήκει!

                                                                                                                        Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι 22 μικροί μας κολυμβητές και κολυμβήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων 'Α και Β' που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου.

Τα μικρά μας ''δελφίνια'' αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και μας προσέφεραν τεράστιες συγκινήσεις σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πολλά αγωνίσματα κρίθηκαν στο ''νήμα'' κατακτώντας 13 μετάλλια συνολικά (3 χρυσά,1 ασημένιο,9 χάλκινα) σε αυτές τις δύο κατηγορίες και μας έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Διαβάστε περισσότερα: Το μέλλον τους ανήκει!

Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

                                                                                                      Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην μακρινή Τραπεζούντα βρίσκονται από χθες η Βιβή Κρητικού και Φιλιώ Ραυτοπούλου για να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

Οι κολυμβήτριες μας φτάσανε αργά το βράδυ της Δευτέρας και θα μείνουν 1 εβδομάδα στην πόλη της Τουρκίας έχοντας ως στόχο μια καλή εμφάνιση και μια καλή θέση.

Διαβάστε περισσότερα: Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.