Ρεκόρ παρά τα προβλήματα!

                                                                                                                Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αγωνιστική ομάδα στην 2η Προκριματική ημερίδα Grand Prix στην 25άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου το Σαββατοκύριακο.

Αν και η εβδομάδα δεν κύλησε τόσο καλά προπονητικά καθώς αρκετές μέρες οι κολυμβητές μας δεν είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν λόγω του προβήματος που προέκυψε στην 50άρα πισίνα το αποτέλεσμα ήταν θετικό με τους αθλητές μας να σημειώνουν αρκετά ατομικά ρεκόρ ενώ μεγάλη βελτίωση έδειξαν και σε στοιχεία τεχνικής και τακτικής.

Διαβάστε περισσότερα: Ρεκόρ παρά τα προβλήματα!

Το παρόν και το μέλλον!

                                                                                                          Σαββατοκύριακο επιτυχιών το περασμένο , με την Προαγωνιστική και Αγωνιστική ομάδα να αγωνίζονται στις Σέρρες στα ''ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2016''.

Το Σάββατο η Προαγωνιστική ομάδα του Ηρακλή μας αποτελούμενη από 32 δελφινάκια ηλικιών 10,11 και 12 ετών, κατάφερε μετά από πολλά χρόνια αν όχι για 1η φορά να ανακηρυχθεί 1η ομάδα στην γενική βαθμολογία (περισσότερα χρυσά μετάλλια) και να σηκώσει το κύπελλο του πολυνίκη συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα: Το παρόν και το μέλλον!

Στους βατήρες ''μικροί'' και ''μεγάλοι''!

                                                                                               Ξεκίνημα με το δεξί για το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις της φετινής σεζόν.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα Ηρακλάκια μας τέσταραν τις δυνάμεις τους σε δύο διαφορετικούς αγώνες στην 25άρα πισίνα του Εθνικού, στα ''Αλεξάνδρεια Junior'' η Προαγωνιστική κατηγορία και στην Ημερίδα ορίων η Αγωνιστική και πέτυχαν τους στόχους τους με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα: Στους βατήρες ''μικροί'' και ''μεγάλοι''!

Καλές επιδόσεις και ρεκόρ στην 25άρα!

                                                                                                          Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αγωνιστική ομάδα μας όπου συμμετείχε στην 1η Προκριματική Ημερίδα Ορίων Grand Prix που διεξήχθη στην 25άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Στους αγώνες αγωνίστηκαν 40 κολυμβητές και κολυμβήτριες και αρκετοί από αυτούς ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους δείχνοντας πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση ενώ δεν έλειψαν και τα ατομικά ρεκόρ αν και βρίσκονται ακόμα στο ξεκίνημα της κολυμβητικής χρονιάς.

Οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία φέτος να κάνουν αρκετούς αγώνες σε 25άρα πισίνα λόγω και της έλλειψης κλειστής 50άρας πισίνας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείτε να δείτε εδώ.

Επόμενο ραντεβού στις 18-20 Νοεμβρίου πάλι στην 25άρα του Εθνικού για την 2η ημερίδα Grand Prix.

 

 

Κολυμπώντας στα κύματα!

                                                                                                                  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Open Water Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών- Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων και Κορασίδων η Βιβή Κρητικού και Ειρήνη Κύζα όπου συμμετείχαν με την Ελληνική και την Κυπρική Εθνική ομάδα αντίστοιχα.

Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα όπου είχε αρκετές εγκαταλήψεις λόγω των καιρικών συνθηκών καθώς είχε μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα οι κολυμβήτριες μας κατάφεραν να παραμείνουν δυνατές και να τερματίσουν στην 18η θέση στις Νεάνιδες η Βιβή και στην 20η στις Νέες Γυναίκες η Ειρήνη.

Διαβάστε περισσότερα: Κολυμπώντας στα κύματα!