Τρία μετάλλια στο Ανδρών-Γυναικών.

                                                                                                        Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι κολυμβητές μας στους Πανελλήνιους αγώνες Ανδρών-Γυναικών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο των Αθηνών.

Η ομάδα μας παρόλο την μικρή της συμμετοχή κατάφερε να κερδίσει 3 μετάλλια και να αφήσει υποσχέσεις για το καλοκαιρινό Πρωτάθλημα όπου αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης.

Διαβάστε περισσότερα: Τρία μετάλλια στο Ανδρών-Γυναικών.

Χειμερινοί Αγώνες Αγωνιστικής 2018.

                                                                                                     Για ακόμα ένα χειμώνα ο Ηρακλής μας πρωταγωνίστησε στους Χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο το τριήμερο που μας πέρασε και παρόλο των ελλείψεων αρχικά των 2000 γεννηθείς από τις προπονήσεις λόγω των φετινών σχολικών υποχρεώσεων αλλά και του προπονητή Χαλκιά Μίλτου καθώς τις ημέρες των αγώνων έγινε πατέρας για πρώτη φορά, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και με την προσθήκη τις νέας φουρνιάς τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά.

Διαβάστε περισσότερα: Χειμερινοί Αγώνες Αγωνιστικής 2018.

Όλοι μαζί, πιο Δυνατοί!

                                                                                                 Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Πτολεμαΐδας, για την ΠροΑγωνιστική ομάδα του Ηρακλή.

Μια πολύ δυνατή παρουσία στους 9ους Πτολεμαικούς αγώνες, με τα παιδιά να επιστρέφουν με 33 μετάλλια και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τους Χειμερινούς αγώνες, που είναι και ο πρώτος μεγάλος στόχος της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα: Όλοι μαζί, πιο Δυνατοί!

Κολυμβητικοί αγώνες ''Απόστολος Παύλος''

                                                                                                                           Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (27-28 Ιανουαρίου) δύο αθλητές της ομάδος μας ''έκλεψαν'' την παράσταση στους 1ους Διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες Απόστολος Πάυλος στην Καβάλα καθώς ήταν καλεσμένοι απο τους διοργανωτές, ο λόγος γίνεται για την Ραυτοπούλου Φιλιώ και τον Ασπουγαλή Γιώργο.

Οι δύο αυτοί αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση για την εποχή και κατάφεραν να πάρουν στο σύνολο 2 χρυσά και 4 ασήμενια μετάλλια.

Διαβάστε περισσότερα: Κολυμβητικοί αγώνες ''Απόστολος Παύλος''

''ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2018''

                                                                                                                                 Με καλές επιδόσεις συνέχισαν για 2ο συνεχή Σαββατοκύριακο οι κολυμβητές μας συμμετέχοντας στους κολυμβητικούς αγώνες ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Ο σύλλογος μας αγωνίστηκε με 40 αθλητές στους αγώνες όπου έδειξαν σε καλή κατάσταση σε ένα από τα τελευταία τεστ ενόψει των Χειμερινών αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα: ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2018''