Στο Καζάν ο Ασπουγαλής.

                                                                                                                            Στο Καζάν της Ρωσίας βρίσκεται ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής για να συμμετέχει με την Εθνική ομάδα στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων-Νεανίδων όπου ξεκίνησαν σήμερα.

Ο Γιώργος θα κολυμπήσει στα 50 και 100 πρόσθιο και σε δύο σκυταλοδρομίες με τα αγωνίσματα του να ξεκινούν την Παρασκευή.

Μαζί του βρίσκεται και ο προπονητής της ομάδας μας Μίλτος Χαλκιάς ως ένας εκ των συνοδών-προπονητών της Ελληνικής ομάδας.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 09.00 το πρωί οι προκριματικοί και 18.00 οι ημιτελικοί και τελικοί και μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Καλή επιτυχία Γιώργο...Όλος ο Ηρακλής είναι μαζί σου...

Τόπο στα νιάτα!

                                                                                                 Το τριήμερο 7-9 Ιουνίου 2019, το τμήμα προαγωνιστικής της ομάδας μας συμμετείχε στους θερινούς αγώνες, για παιδιά 9-12 ετών, με την συμμετοχή 72 κυανόλευκων δελφινιών, αριθμό εμφανώς μεγαλύτερο από την προηγούμενη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα: Τόπο στα νιάτα!

''Μακεδονικοί 2019''.

                                                                                                        Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτόν τον Μάιο η ομάδα μας συμμετείχε στους Μακεδονικούς αγώνες κολύμβησης όπου αγωνίστηκαν με τους καλύτερους κολυμβητές κυρίως τις περιφέρειας μας αλλά και άλλους συλλόγους.

Μετά την σκληρή προετοιμασίας στο Καρπενήσι οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με πάθος και πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις για την εποχή, οι περισσότερες από αυτές οδήγησαν τα παιδιά να προκριθούν στους απογευματινούς τελικούς ενώ 7 από αυτές έδωσαν μετάλλια.

Διαβάστε περισσότερα: ''Μακεδονικοί 2019''.

Χρυσός Βαλκανιονίκης!

                                                                                                                                Με τέσσερα μετάλλια απολογισμό ολοκλήρωσε την συμμετοχή στους Βαλκανικούς αγώνες Νέων-Νεανίδων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Καβάλα ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής.

Ο Γιώργος κατέκτησε μετάλλιο σε όλα τα αγωνίσματα όπου αγωνίστηκε κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα 50 και 100 πρόσθιο,το ασημένιο στα 4χ100 μικτή και το χάλκινο στα 200 πρόσθιο προσθέτοντας στην συλλογή του και τον τίτλο του Βαλκανιονίκη καθώε συμμετείχε για 1η φορά σε Βαλκανικούς αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα: Χρυσός Βαλκανιονίκης!

Διάλειμμα για Αγώνες!

                                                                                                    Αρκετά καλή παρουσία είχαν οι 50 κολυμβητές μας στους κολυμβητικούς αγώνες ''Νιόβεια'' που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ στο Σαββατοκύριακο στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Απολογισμός για την ομάδα μας σε αυτό το διάλειμμα για αγώνες ήταν 4 μετάλλια και αρκετοί τελικοί σε μία περίοδο όπου τα σώματα είναι κουρασμένα λόγω των επίπονων προπονήσεων και πριν από την προετοιμασία της Μεγάλης Εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη και την επόμενη στο Καρπενήσι.

Διαβάστε περισσότερα: Διάλειμμα για Αγώνες!